top of page
Hardveres hibajavítás
  • alkatrészek javítása, cseréje

  • számítógép kitisztítása

Adatmentés
 

Az Ön számára fontos adatok lementése merevlemezéről, flash adathordozójáról (USB, SD kártya). Fájljai másolása akár sérült adathordozóról.

Vírusirtás
 

Bekapcsolja a laptopját és a Windows rendszer nagyon lassan töltődik be. A betöltődés után egy halom felesleges program magától elindul. Internetezés közben zavaró reklámok jönnek fel. Önnek ilyenkor vírusirtásra van szüksége!

Szoftverek telepítése
  • operációs rendszer telepítése

  • további szoftverek telepítése (MS Office, vírusirtó, stb.)

Router beállítás
 

Újonnan beszerzett router telepítése vagy a már meglévő konfigurálása a legideálisabb beállítás céljából.

Informatikai eszközök installálása
 

Nyomtatók, vetítők, webkamerák és további informatikai eszközök illesztéséhez bátran keresse fel szervizünket. Ezen eszközök telepítését az ügyfél otthonában végezzük el.

Tanácsadás
  • ha bármilyen kérdése van a számítógép vagy az azon futó programok működésével kapcsolatban, hívjon vagy írjon bizalommal

Hálózati beállítások
 

Ha a hálózat nem rendel automatikusan hálózati beállításokat számítógépéhez, akkor szükség lehet a beállítások kézi megadására. Ehhez hasonló problémáit az otthonában oldjuk.

További rendszergazda feladatok
 

Rendszergazdai szolgáltatásokat is nyújtunk kisvállalkozók részére, amik a következő feladatokat foglalják magukba: telepített szoftverek átvizsgálása, rendszernaplók, víruskeresési naplók, ha van, egyéb naplók vizsgálata, portalanítás, kábelek ellenőrzése, az eszközök megfelelő működésének ellenőrzése.

© 2017 BY Szabi PC szerviz

bottom of page